Interdisciplinarity in practice

Client Portal bejelentkezés

Ajánlatkérés

+36 1 810 1555

Arcz&Werkoop Group

Interdisciplinarity

 

Valami újat alkotunk azáltal,

hogy átlépjük a határokat és

gondolkodásmódunkat nem

szorítjuk keretek közé.

KIK VAGYUNK?

Felismerve a tendenciákat  változva a globalizálódó világgal interdiszciplináris szaktudást alakítottunk ki.

 

A versenyszférában eltöltött évek alatt figyelve és változva globalizálódó világunkkal olyan professzionális tudásra tettünk szert – illetőleg gyakorlati hozzáállást fejlesztettünk ki, amely számos új lehetőségeket nyit meg megbízóink előtt és amelyet rendszerbe foglalva, közérthető módon teszünk megbízóink számára hozzáférhetővé.

 

Végzettségünk szerint

jogászok, közgazdászok, informatikusok vagyunk, akik ha kategorizálnunk kellene ügyvédként, adótanácsadóként, könyvvizsgálóként, könyvelőként vagy projektmenedzserként tevékenykednek.

Meggyőződésünk,

hogy az elmúlt években végbement változások ezeket a kategóriákat már meghaladottá tették. A világ és az üzleti élet eseményeit már nem lehet egyetlen perspektívából megközelíteni, olyan globális szaktudásra van szükség, amely alapján képesek vagyunk a megfelelő kérdést a megfelelő időben feltenni és a kérdés megválaszolásával hatékony választ adni a felmerülő mindennapi kihívásokra.

Tevékenységünk során

figyelve a tendenciákat és a szabályozási környezetet folyamatosan tanulunk. A tanult elméletet a praxisunk során igyekeztünk a legteljesebb mértékben alkalmazni és a tényszerű visszaigazolások alapján olyan eredményorientált, proaktív hozzáállást alakítottunk ki, amelyet egységes rendszerbe foglaltunk.

Contact

 

 

 

 

 

Dr. Attila Fehér

Managing Partner

Corporate Services

+36 1 810 1555

dr.afeher@awg.hu

 

 

 

 

 

Dr. Krisztina Kemenes

Managing Partner

Taxation & Finance

+36 1 810 1555

dr.kkemenes@awg.hu

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ONLINE!

 

 

 

Kollégánk egy munkanapon belül felveszi a kapcsolatot Önnel!

AJÁNLAT KÉRÉS »

Interdisciplinarity in practice

Specializálódunk.

A szakértői tanácsadás területén a szakosodás ma már elengedhetetlen ahhoz, hogy képesek legyünk a legmagasabb szakmai színvonalat hozni minden alkalommal. Ugyanakkor egyedi megközelítésmódunknak köszönhetően felismerjük azokat a kockázatokat és lehetőségeket is, amelyek hagyományos nézőpontból vizsgálva láthatatlanok  maradnának.

Az évek során interdiszciplináris szaktudást fejlesztettünk ki, amelyre alapozva egyedi szolgáltatásrendszert hoztunk létre, amelyet a mindennapi praxisunk tapasztalatai alapján folyamatosan tovább fejlesztünk.

Csapatban dolgozunk.

Együttműködési elveink és módszereink szolgáltatási rendszerünket valóban élővé, hatékonnyá teszik, így megbízóink számára olyan megoldásokat teszünk hozzáférhetővé, amelyek esetében az egész már több mint a részek összege.

MIT CSINÁLUNK?

📊 💬 🔑 

Szakértelmet biztosítunk.

Célunk, hogy olyan szakmai hátteret biztosítsunk megbízóink számára, amely biztos alapot jelent működésükhöz és amellyel jelentős versenyelőnyre tehetnek szert.

 

Bizalmat építünk.

A hosszú távú együttműködés érdekében munkálkodunk, hiszen megbízóink sikere a mi sikerünket is jelenti.

 

Az egyedit keressük.

Keressük a kihívásokat. Professzionális szolgáltatásokat nyújtunk. A legmagasabb szakmai színvonalon.

Hatékonyságot biztosítunk.

Olyan élő rendszereket építünk, amelyek szilárd elveken és meggyőződésen alapulnak. Azt a megoldást keressük, amely a körülmények függvényében az optimum pontot jelenti.

 

 🔖

Nem magunkkal foglalkozunk.

Figyelünk, tanulunk és tanítunk.

Őszintén érdekelnek minket megbízóink problémái, amelyeket hisszük, hogy csak azon keresztül oldhatunk meg, hogy ismerjük működésüket,

Úgy gondoljuk, hogy minden nap egy új lehetőség a tanulásra. Mégha elveink azonosak is, minden megbízás egyedi, mindegyik tartogat valami többletet, amiből, ha figyelünk tanulhatunk.

ÜZLETI ELVEINK

Gyorsan és rugalmasan dolgozunk. Célunk, hogy feltárjuk megbízóink érdekeit és a közösen meghatározott célt az elvárt elveknek megfelelően kézzel fogható eredményekké alakítsuk.

Rendkívül nagy figyelmet fordítunk arra, hogy álláspontunk jogilag és erkölcsileg is megalapozott legyen. Hisszük, hogy egy megállapodás törvény a két fél között. Ennélfogva kiemelt figyelmet fordítunk a határidőmenedzsmentre, hiszen a szavahihetőség a bizalom alapja.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat a legmagasabb szakmai színvonalon nyújtsuk, amelynek szigorú minőségbiztosítási rendszerünk ad keretet. Amennyiben valamely megbízónk mégis úgy érezné, hogy munkánk nem felel meg a legmagasabb szintű elvárásoknak vagy éppen személyes várakozásainak, úgy mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfelelve igényeiknek orvosoljuk a problémát.

Szolgáltatásaink minősége

Dinamizmus

Hitelesség. Bizalmat építünk.

A kapcsolat legfontosabb alapja a bizalom és az együttműködés. Megbízóinkkal hosszú távú együttműködésre törekszünk. Büszkék vagyunk arra, hogy valamennyi megbízónkat név és személy szerint ismerjük és munkatársaikkal kiváló kapcsolatot tartunk fenn.

Nem értünk mindenhez és nem értünk egyet mindenkivel. Megbízást csak akkor fogadunk el, ha rendelkezünk a szükséges szaktudással és gyakorlati tapasztalattal az optimális eredmény megvalósításához és megbízónk álláspontját nyugodt szívvel tudjuk képviselni.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy díjaink átláthatóak és előre kalkulálhatóak legyenek megbízóink számára. Nem alkalmazunk rejtett költségeket. Szolgáltatásainkat a legmagasabb szakmai színvonalon nyújtjuk, mégis elérhető díjszabást alkalmazunk. Készséggel állunk a rendelkezésére mindazok számára, akik igénylik speciális szakértelmünkre.

Őszinteség

Személyes kapcsolat

Díjazás

MEGBÍZÓINK

Megbízóink a gazdaság kölönböző  szektoraiban működő és különböző háttérrel rendelkező vállalkozások.

 

🌎  ⌖ 🔎 ⛅

külföldi vállalatok magyarországi leányvállalatai, képviseletei

hazai vállalkozások nemzetközi tevékenységgel és kapcsolatrendszerrel

 speciális tevékenységet folytató és speciális iparágban tevékenykedő vállalkozások

 IT és K+F cégek |  Agrárium

Tőkepiac | Nonprofit szervezetek

 

vállalatok, amelyek tevékenységük vagy nemzetközi kapcsolataik okán kiemelt adóhatósági felügyelet alatt állnak

 

vállalkozások, amelyek vezetői nem szeretnének álmatlan éjszakákat és megéri számukra az a kiemelt biztonság, amelyet mi biztosítunk.

Lehetővé tesszük megbízóink számára, hogy kizárólag üzleti tevékenységükre öszpontosítsanak. A többi a mi dolgunk.

Megbízóinkkal partneri szintű együttműködés kialakítására törekszünk, akikkel együttműködünk a közös siker megvalósítása érdekében.

Hozzáállásunknak és megközelítésmódunknak köszönhetően büszkék vagyunk arra, hogy számos hazai
és nemzetközi vállalkozással működünk együtt.

 

Bízunk abban, hogy az Ön vállalkozása mögött is mi állhatunk a jövőben!

Arcz & Werkoop

Az A&W csoport a számviteli, jogi, menedzsment és információtechnológiai szolgáltatások teljes körét nyújtja

hazai és nemzetközi megbízói számára a legmagasabb szakmai színvonalon, elérhető díjjazás mellett.

Adózás

számvitel

jog

ingatlan

információtechnológia

 

In a practical view of complexity

📞 Visszahívást kérek 🎮 Ajánlat kérése 📝 Feliratkozom a hírlevélre

2015 A&W – Minden jog fenntartva. Az „A&W” kifejezés kontextustól függően az  A&W hálózat és/vagy annak egy vagy több gazdálkodó szervezet tagjára utal, amelyek önálló és független jogi személyek.

Adatbiztonság

 Cookies info

 Jogi közlemény

 Az oldal fenntartója

design and developed by sabotage