Interdisciplinarity in practice

Client Portal bejelentkezés

Ajánlatkérés

+36 1 810 1555

Arcz&Werkoop Group

Interdisciplinarity in practice

Az interdiszciplinaritás lényege, amikor két vagy több tudomány módszereinek vagy fogalmainak összekapcsolásával írunk le egy jelenséget. Valami újat alkotunk azáltal, hogy átlépjük a határokat és gondolkodásmódunkat nem szorítjuk keretek közé.

Cég és konszernjog

 

Finanszírozási jog

 

Kereskedelmi jog

 

Humán erőforrás

Szellemi tulajdon

 

Adó és büntetőjog

Szaktudásunk a jog, közgazdaságtan és az információ technológia területét olyan gyakorlati megoldásokban ötvözi, amely professzionális és hatékony választ jelent napjaink kihívásaira, és amelyet Megbízóink számára közérthető módon teszünk hozzáférhetővé.

Gyorsaság. Pontosság. Professzionalizmus.

Jogi szolgáltatások a legmagasabb szakmai színvonalon, egyedi megközelítésben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komplex nézőpontból, gyakorlatias megközelítsben

Keressük a kihívásokat. Büszkék vagyunk arra, hogy praxisunk során olyan összetett ügyeket oldunk meg,
amely alapján bátran állíthatjuk, hogy nálunk az egyedi az általános.

 

Képviselet

tanácsadás

okiratszerkesztés

ügyleti biztonság

 ” 📝 🔒

Személyre szabott, komplex megoldások.

A legmagasab szakmai színvonalon

Átvilágítás

Átvilágítási szolgáltatásaink célja, hogy megbízóink transzparens képet kapjanak működésük jogi és pénzügyi kockázatairól.

 

Struktúrálás

Struktúrálási szolgáltatásaink lényege, hogy az egyes tranzakciókat, működési struktúrákat üzleti-, jogi-, és pénzügyi szempontok alapján optimalizálva a leghatékonyabb megoldásokat alakítsuk ki megbízóink vállalat működésére adaptálva.

 

Nemzetközi megoldások

Határon átnyúló tevékenységet folytató vállalatok számára olyan komplex megoldásokat alakítottunk ki, amelyek átláthatóbbá és hatékonyabbá téve működésüket minimalizálják megbízóink adóterhelését és a nemzetközi tevékenységből eredő kockázatokat.

 

Jogügyleti biztonsági szolgáltatások

A pénzügyi és jogi kockázatok minimalizálása mellett jogügylet biztonsági szolgáltatásaink lényege, hogy megbízóink számára hathatós védelmet nyújtsunk nemteljesítés illetőleg egyéb visszaélések ellen.

 

Befektetés

Befektetési projektek megvalósítására olyan komplex szolgáltatásrendszert alakítottunk ki, amely a tervezéstől a befejezéséig biztos jogi alapot és hathatós védelmet nyújt megbízóink számára. A projekt megvalósítása során az adóterhelés minimalizására törekedve megbízóinkkal közösen mérlegelve a lehetőségeket a leghatékonyabb megoldási módot alakítjuk ki és aktívan részt veszünk a projekt megvalósításban.

Komplex szolgáltatásainkat könyvvizsgálók, igazságügyi könyvszakértők, ügyvédek és IT szakemberek több mint tíz éves tapasztalatát felhasználva alakítottuk ki;

figyelembe véve az iparági sajátosságokat és gazdasági tendenciákat olyan komplex megoldásokat dolgoztunk ki, amelyek a kockázatok azonosítására összpontosítva – azokat lehetőséggé alakítva – professzionális és hatékony választ adnak napjaink kihívásaira és amelyet közérthető módon teszünk megbízóink számára hozzáférhetővé.

7 ok, amiért érdemes velünk dolgozni.

1. Hatékonyságot biztosítunk. Jogi szolgáltatásainkat a legmagasabb szakmai színvonalon nyújtjuk. Üzleti szempontból is értjük és átlátjuk  megbízóink működését. Az általunk biztosított szakmai háttér olyan biztos alapot jelent megbízóink számára, amellyel jelentős versenyelőnyre tehetnek szert.

2. Egyedi megoldások: jogi szaktudásunk mélyreható adózási és közgazdaságtani ismeretekkel egészül ki. Üzleti-iparági ismereteink lehetővé teszik, hogy értsük és átlássuk megbízóink működését és hathatós választ adjunk az őket érő problémákra, hogy azokat feladatként kezelve proaktív módon oldjuk meg.

3. Dinamizmus: Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. A közösen meghatározott célokat az adott körülmények között elérhető legjobb eredménnyé alakítjuk

4. Őszinteség: Nem értünk mindenhez és nem értünk egyet mindenkivel. Megbízást csak akkor fogadunk el, ha rendelkezünk a szükséges szaktudással és gyakorlati tapasztalattal az optimális eredmény megvalósításához.

5. Hitelesség – Bizalmat építünk: A hosszú távú együttműködés érdekében munkálkodunk, hiszen megbízóink sikere a mi sikerünket is jelenti.

6. Személyes kapcsolat: Büszkék vagyunk arra, hogy valamennyi megbízónkat név és személy szerint ismerjük és munkatársaikkal kiváló kapcsolatot tartunk fenn

7. Díjazás: Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy díjaink átláthatóak és előre kalkulálhatóak legyenek. Nem alkalmazunk rejtett költségeket. Szolgáltatásainkat a legmagasabb szakmai színvonalon nyújtjuk, mégis elérhető díjjazás mellett

Szaktudásunk a jog, közgazdaságtan és az információ technológia területét olyan gyakorlati megoldásokban ötvözi,
amely professzionális és hatékony választ jelent napjaink kihívásaira, és amelyet Megbízóink számára közérthető módon teszünk hozzáférhetővé.

Hozzáállásunknak és megközelítésmódunknak köszönhetően büszkék vagyunk arra, hogy számos hazai és nemzetközi
megbízóval működünk együtt

 

Bízunk abban, hogy az Ön vállalkozása mögött is mi állhatunk a jövőben!

Arcz & Werkoop

Az A&W csoport a számviteli, jogi, menedzsment és információtechnológiai szolgáltatások teljes körét nyújtja

hazai és nemzetközi megbízói számára a legmagasabb szakmai színvonalon, elérhető díjjazás mellett.

Adózás

számvitel

jog

ingatlan

információtechnológia

 

In a practical view of complexity

📞 Visszahívást kérek 🎮 Ajánlat kérése 📝 Feliratkozom a hírlevélre

2015 A&W – Minden jog fenntartva. Az „A&W” kifejezés kontextustól függően az  A&W hálózat és/vagy annak egy vagy több gazdálkodó szervezet tagjára utal, amelyek önálló és független jogi személyek.

Adatbiztonság

 Cookies info

 Jogi közlemény

 Az oldal fenntartója

design and developed by sabotage